19 лютого 2018 р.

Прем’єра нової книги Лариси Карась «Не пейте кофе с кем попало»




10 лютого 2018 року в бібліотеці-філії №18 було справжнє свято книги, яскрава подія міста Запоріжжя – прем’єра щойно виданої книги нашої відомої запорізької письменниці, поетеси, і чим ми, бібліотекарі, дуже пишаємось, друга та читачки бібліотеки і просто непересічної особистості Лариси Карась «Не пейте кофе с кем попало». Іронічний детектив захоплює з перших рядків, тому відвідувачів було багато, які залюбки прийшли послухати надзвичайно цікаву розповідь про етапи створення та незвичайні повороти долі, які частково стали основою різних сюжетних поворотів книги.

Зустріч з цією надзвичайно творчою особистістю відбувалася в бібліотеці вже не вперше. Із збірки поезій «Ангелом мне не стать» автор порадувала всіх присутніх поезіями та піснями на слова поетеси «И счастья полные глаза», «А ты звони мне», звучали прекрасні пісні запорізького музиканта Олега Залозного. Музичним сюрпризом став виступ Ігоря Яненка, читача і друга бібліотека, який порадував українськими піснями, серед яких яскраво вирізнялась пісня «Два кольори мої два кольори».

Ця зустріч була сповнена особливою теплотою, невимушеною приємною атмосферою, насиченою творчістю, присутні захоплено спілкувалися, отримували автографи автора і ще довго не відпускали один одного, насолоджуючись спілкуванням.

Колектив бібліотеки-філії №18 бажає талановитій і чарівній жінці Ларисі Карась невичерпного натхнення, оригінальних сюжетів для наступних книг, здійснення всіх творчих ідей і, звичайно, чекаємо на наступну книгу!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.